Redovisningsbyrå Bergsjö

Redovisningsbyrå Bergsjö

Välkommen in till vårt trivsamma kontor!
Vår redovisningsbyrå ligger centralt i Bergsjö på Storgatan 1, mittemot kyrkan.

Som företagare har du mycket att tänka på. Kärnverksamheten, att producera och leverera produkter eller tjänster tar nästan all kraft. Därtill ska du marknadsföra verksamheten, fakturera, betala löner, göra inköp och betala, investera i utrustning och lokaler, finansiera och få betalt. Dessutom ska du planera framåt och bevaka konkurrenter och omvärldsförändringar.

Då är det läge att anlita professionell hjälp med åtminstone en del av dessa arbetsuppgifter. Vi på redovisningsbyrån Modern Ekonomi i Bergsjö vill gärna finnas där som en extra resurs när det gäller din administration. Vi kan ge dig den service just du behöver för att bli avlastad och få tid över för det du är bäst på. En kvalitetssäkrad redovisning från oss ger dig trygghet och bra beslutsunderlag i din verksamhet.

Varför inte besöka oss för ett samtal om vad du behöver för att stärka ditt företagande?

Vi har mer än 20 års erfarenhet av positivt samarbete med företagare i de flesta branscher. Särskilt bra är vi på jord- och skogsbruk samt entreprenadverksamhet inom skog-, väg- och byggbranschen. Vi har också hantverkare och konsulter inom till exempel el, VVS och takplåt som anlitar oss. Även inom kulturområdet har vi uppdrag, vilket vi tycker är roligt och stimulerande.

Vi är alltid öppna för en dialog och kan skräddarsy våra tjänster efter dina behov.

Välkommen in till oss!