Redovisningsbyrå Falköping

ME-GOLFEN DEN 13 SEPTEMBER 2018

Vi på Modern Ekonomi vill tillsammans med Falköpings Golfklubb bjuda in dig som är kund och/eller aktieägare till Modern Ekonomi (minst 500st), dig som är sponsor på golfklubben eller dig som äger/driver något företag till vår golftävling den 13 september 2018.

8:15 startar vi med gemensam kaffe och fralla
9:30 Shoutgun
Avslutning med lunch och prisutdelning

Anmälan senast tisdag den 11 september kl. 12:00 till:
helen@falkopingsgk.com eller på 0515-31 270

Välkommen till en härlig golfdag tillsammans med oss!

Ni är varmt välkommen att besöka oss i våra fina lokaler på Parkgatan 6 i Falköping. Vi är en redovisningsbyrå som brinner för att vända utmaningar till möjligheter och göra våra kunder mer framgångsrika.

Vår redovisningsbyrå finns tillgängliga för dig och hjälper dig efter dina behov och ser till att du som företagare får en enklare och tryggare vardag. Med fullt fokus på våra kunder erbjuds du ett personligt och långsiktigt samarbete. Vi jobbar såväl med svenska som utländska kunder i alla branscher.

Välkommen in till oss i Falköping!