Vision och värdeord

Vision

Vår vision är att genom rätt förutsättningar och engagerade medarbetare så ska Modern Ekonomi utvecklas till det ledande företaget för ekonomitjänster.

Värdeord

Våra medarbetare har tillsammans formulerat våra tre värdeord - Välkomnande, Vältränade och Välrenommerade.

Välkomnande

Hos oss på Modern Ekonomi värnar vi om ett trivsamt arbetsklimat baserat på trygghet, respekt och innovativt tankesätt. Din kontakt med oss präglas av ett gott bemötande oavsett om du är kund, samarbetspartner eller medarbetare.

Vältränade

Hos oss på Modern Ekonomi står kunden alltid i fokus och vi strävar efter att utvecklas i takt med våra kunders föränderliga behov. Samtliga medarbetare ska alltid ha de bästa förutsättningarna att utföra ett så bra jobb som möjligt. För oss är personlig såväl som professionell utveckling självklar.

Välrenommerade

Genom att ständigt utveckla våra medarbetare och tjänster strävar vi efter att bli marknadens mest välrenommerade företag för ekonomitjänster. Med våra moderna IT-lösningar finns vi alltid tillgängliga och vill vara ditt förstahandsval när du söker samarbetspartner eller arbetsgivare.

Jag vill veta mer!

Ang personuppgifter | Dessa uppgifter kommer vi på Modern Ekonomi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Finns fortsatt intresse av våra tjänster och lösningar sparar vi uppgifterna i vår kontaktdatabas för återkommande information och marknadsföring av våra produkter och tjänster.

Personuppgiftsansvarig är Modern Ekonomi. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran om vilken information som finns sparad ber vi dig kontakta info@modernekonomi.se