KEYnet Sweden AB

Redovisningsbyrå Modern Ekonomi  KEYnet Sweden AB

Tillsammans gör vi information tillgängligt!

KEYnet Sweden AB levererar webblösningar som på ett användarvänligt och effektivt sätt når ut med information till rätt ställe när du vill. KEYnet erbjuder snabbstartade standardlösningar eller mer kundunika lösningar som är skräddarsydda efter behov och önskemål.

Produkten KEYnet har utvecklats och ägs av KEYnet Sweden AB i Hestra. Produkter och tjänster utvecklas löpande för att erbjuda moderna och mobilanpassade webblösningar för hemsidor, intranät, service- och ärendesystem, e-handelslösningar och kundunika lösningar.

”Vi såg en effektiv och god ekonomisk lösning i att låta Modern Ekonomi ta ett helhetsgrepp kring hela ekonomiprocessen hos oss, allt från bokföring, redovisning, lönehantering och till bokslut. Genom denna lösning försvann en del dubbelarbete och vi kan fokusera ännu mer på leveranser av fina webblösningar. 

Modern Ekonomi var det självklara valet eftersom vi på KEYnet Sweden AB under lång tid haft ett samarbete där vi anlitat dem för redovisnings- och bokslutsarbete.
Det känns tryggt att anlita ett företag som har koll på senaste nytt och aktuella regelverk för tex lönehantering. Det är viktigt att det blir rätt hela vägen!

Genom tjänsten Modern Scanning landar alla våra leverantörsfakturor automatiskt i ett system där vi sedan snabbt och smidigt hanterar och godkänner fakturor för betalning.

Genom en effektiv och pålitlig ekonomitjänst kan vi fokusera ännu mer på det vi är riktigt bra på, det vill säga spännande webblösningar”, säger Patrik Hill, VD


Jag vill veta mer!

Ang personuppgifter | Dessa uppgifter kommer vi på Modern Ekonomi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Finns fortsatt intresse av våra tjänster och lösningar sparar vi uppgifterna i vår kontaktdatabas för återkommande information och marknadsföring av våra produkter och tjänster.

Personuppgiftsansvarig är Modern Ekonomi. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran om vilken information som finns sparad ber vi dig kontakta info@modernekonomi.se