Restaurang Kometen

Redovisningsbyrå Modern Ekonomi Kometen
Restaurang Kometen

Restaurant Kometen i Göteborg startades 1934 av österrikaren Hans Breitneder och 2014 firade restaurangen sitt 80 års jubileum. I huset fanns 20 lägenheter som saknade eget kök, och tanken var att de boende i huset skulle få den mat de beställt uppburen och serverad på vita dukar med silverbestick. Men efterfrågan blev inte så stor som man hade hoppats på, och 1938 öppnades en ny entré ut mot Vasagatan och dörrarna slogs upp för allmänheten. Det var Solvig Magnusson som drev verksamheten vidare fram till 2008, då hon gick bort vid 91 års ålder. Efter det tog Madeleine Bräutigam, barnbarn till Solvigs syster, över driften fram tills dess att nuvarande ägarna, stjärnkrögarna Leif Mannerström och Christer Johansson tog över hösten 2009.

I samband med att Leif Mannerström och Christer Johansson tog över verksamheten blev det en självklarhet att lämna bort ekonomiarbetet för att fokusera helhjärtat på det brinnande matintresset. Genom kontakter kom Kometen i kontakt med Modern Ekonomi för att få hjälp med den löpande bokföringen och löner.

”Vi har varit kund hos Modern Ekonomi under flera år nu och kunde inte ha varit mer nöjda. Det känns tryggt med en byrå som känner vår verksamhet väl, är personliga och professionella,” säger Christer Johansson, delägare av Kometen.


Jag vill veta mer!

Ang personuppgifter | Dessa uppgifter kommer vi på Modern Ekonomi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Finns fortsatt intresse av våra tjänster och lösningar sparar vi uppgifterna i vår kontaktdatabas för återkommande information och marknadsföring av våra produkter och tjänster.

Personuppgiftsansvarig är Modern Ekonomi. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran om vilken information som finns sparad ber vi dig kontakta info@modernekonomi.se