Babyproffsen

Redovisningsbyrå Modern Ekonomi Babyproffsen

Babyproffsen

Babyproffsen startade 1991 som ett inköps- och marknadsföringssamarbete mellan några privatägda barnvagnsbutiker i Stockholmsområdet. Affärsidén var att ta fram månatliga kampanjer och genom gemensamma inköp få tillräckligt stora volymer för att kunna erbjuda ett förmånligt pris till konsumenterna. Samarbetet växte och 1993 bestod Babyproffsen av ca 30 butiker. Huvudkontoret, som hittills hade rymts i källaren till dåvarande vd:n Inge Ohlssons villa i Gislaved, flyttades 1998 till en större fastighet på samma ort. Idag är Babyproffsen Sveriges ledande babykedja med 30 butiker från Malmö till Luleå. Huvudkontoret är baserat i Karlstad.

Modern Ekonomi kom först i kontakt med Babyproffsen år 2009 Kundfakturering och lagerhantering hanteras av Babyproffsen själva medans Modern Ekonomi utför redovisningen under året samt löner och personaladministration. Hjälp med budget och resultatuppföljning i specialrapporter ingår också i uppdraget.

”För mig är det viktigt att vi får möjlighet att fokusera på kärnverksamheten och låta Modern Ekonomi med sin expertis utföra för de ekonomiska delarna. Deras stöd är mycket betydelsefullt och var en viktig förutsättning när jag tog över som vd för Babyproffsen”, Säger Mikael Forsell vd för företaget.


Jag vill veta mer!

Ang personuppgifter | Dessa uppgifter kommer vi på Modern Ekonomi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Finns fortsatt intresse av våra tjänster och lösningar sparar vi uppgifterna i vår kontaktdatabas för återkommande information och marknadsföring av våra produkter och tjänster.

Personuppgiftsansvarig är Modern Ekonomi. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran om vilken information som finns sparad ber vi dig kontakta info@modernekonomi.se