PR Offset

Redovisningsbyrå Modern Ekonom PR Offset
PR Offset
Tryckeriet PR Offset startade 1977 i Krokslätts fabriker i Mölndal utanför Göteborg. Företaget utvecklades och blev många Göteborgsföretags eget hustryckeri när det behövdes visitkort, kataloger och skyltar. 2008 tog grundarens son över som VD och bolaget är idag en pålitlig partner inom all grafisk kommunikation.

I takt med att PR Offset växte började ekonomiarbetet ta alltmer tid. Under ett affärsnätverksmöte med BNI fick man kontakt med Modern Ekonomi och 2009 tog man beslutet att anlita Modern Ekonomi gällande all löpande redovisning och rapportering.

”Jag är mycket nöjd med att vi bestämde oss för att anlita Modern Ekonom till ekonomiarbetet. Tiden som frigörs har inneburit att vi istället kan fokusera på basverksamheten och det gynnar företaget både på kort och lång sikt,” säger Fredrik Thor, VD PR Offset.
Jag vill veta mer!

Ang personuppgifter | Dessa uppgifter kommer vi på Modern Ekonomi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Finns fortsatt intresse av våra tjänster och lösningar sparar vi uppgifterna i vår kontaktdatabas för återkommande information och marknadsföring av våra produkter och tjänster.

Personuppgiftsansvarig är Modern Ekonomi. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran om vilken information som finns sparad ber vi dig kontakta info@modernekonomi.se