ME Finans

Redovisningsbyrå Modern Ekonomi ME Finans
Tilläggstjänst

ME Finans har ett modernt sätt att lösa finansieringen åt er. Belåna fakturorna som ni skickar till era kunder hos oss och få ut 97,5 % av det fakturerade beloppet redan samma dag.

Fakturan skickas till oss, vi förser den med en överlåtelsetext och skickar vidare till slutkunden.

Redan samma dag får ni hela fakturan betald av oss, mot en avgift på 2,5 %.

Kunden betalar som vanligt inom 30 dagar. Skillnaden är att betalningen går till oss istället för er. Vi är måna om att säkerställa att ni har en god kundrelation. Därför bestämmer ni helt när och om påminnelser och eventuella inkassokrav skall skickas till er kund.

FAKTURAFINANSIERING FÖR VEM?

  • Bolag som kan omsätta frigjort kapital
  • Tillväxtbolag med ansträngd likviditet
  • Bolag med säsongsförsäljning
  • Bolag som har liknande tjänster externt

VILLKOR OCH FINSTILT

Det krävs ett giltigt avtal vid fakturafinansiering med ME Finans.
Vi köper fakturorna med regress.
För 30-dagars-fakturor är avgiften 2,5% av fakturabeloppet.
Inga andra avgifter tillkommer.
För er trygghet bygger vi successivt upp ett utjämningskonto som buffert. Utjämningskontot fylls på tills det har ett kapital motsvarande ca 10 % av er månadsfakturering. Hela kapitalet tillhör er. 


Prata med Er kontakt på Modern Ekonomi eller ring oss direkt!

Jag vill veta mer!

Ang personuppgifter | Dessa uppgifter kommer vi på Modern Ekonomi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Finns fortsatt intresse av våra tjänster och lösningar sparar vi uppgifterna i vår kontaktdatabas för återkommande information och marknadsföring av våra produkter och tjänster.

Personuppgiftsansvarig är Modern Ekonomi. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran om vilken information som finns sparad ber vi dig kontakta info@modernekonomi.se