Deklarationer - Hemverket

Deklaration

BEHÖVER DU HJÄLP ATT DEKLARERA BOSTADEN? RING OSS!

Modern Ekonomi Sverige AB finns idag på 16 orter i landet. Vi har över 160 medarbetare inom rådgivning, redovisning, skatt och företagsservice. Vi har ett samarbete med Hemverket AB.

Om ni har sålt er bostad via Hemverket kontakta oss för hjälp med deklarationen av bostadsförsäljningen.

Fyll i formuläret nedan eller maila, ludvika@modernekonomi.se

Jag vill veta mer!

Ang personuppgifter | Dessa uppgifter kommer vi på Modern Ekonomi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Finns fortsatt intresse av våra tjänster och lösningar sparar vi uppgifterna i vår kontaktdatabas för återkommande information och marknadsföring av våra produkter och tjänster.

Personuppgiftsansvarig är Modern Ekonomi. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran om vilken information som finns sparad ber vi dig kontakta info@modernekonomi.se