En modern redovisningsbyrå

Letar du efter en redovisningsbyrå med hög kunskapsnivå, lokal förankring och brett utbud av ekonomitjänster? Välkommen till Modern Ekonomi! Vi är en lokalt förankrad redovisningsbyrå med rikstäckande resurser. Vi erbjuder löpande redovisning, bokslut, inkomstdeklarationer m.m. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med kunden. Vår målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå för såväl det mindre som det medelstora företaget.

Kontor

Modern Ekonomi Sverige AB finns idag på 7 orter i landet. Vi har över 100 medarbetare inom rådgivning, redovisning, skatt och företagsservice. Nedan hittar du kontaktuppgifter till alla våra lokalkontor.

Läs mer
Map of sweden Created with Sketch.

TJÄNSTER

 

Våra tjänster

En fungerande ekonomi är vägen till en framgångsrik verksamhet. Att sköta den löpande redovisningen själv kan vara både tidskrävande, svårt och dyrt. Ge istället ert företag chansen att växa och utvecklas genom att frigöra tid och resurser till er kärnverksamhet. Du kan tryggt överlåta den ekonomiska delen till oss.

Läs mer 
 

E-tjänster

En av Modern Ekonomis främsta ledstjärnor är att ligga långt fram i teknikutvecklingen. Därför pågår ständiga projekt för att modernisera och utveckla nya koncept för våra kunder.

Läs mer