Reskontra

Reskontra är ett viktigt inslag i din bokföring och hjälper ditt företag att hålla koll på pengarnas in- och utflöde. Det är ett viktigt arbete som kräver mycket av din dyrbara tid. Överlämna det till oss istället och fokusera på det du själv brinner för. Kontakta oss idag, så berättar vi mer!

Reskontra, kundreskontra och leverantörsreskontra

Samla information om fakturor, adresser och transaktioner med reskontror. Genom att göra detta skapar du djupare insikt över din likviditet och dina betalningar och kan enklare göra bedömningen om hur ditt företags ekonomi ser ut. Dessutom underlättar det den löpande bokföringen. Inga fler obetalda kundfakturor eller försenade utbetalningar till dina leverantörer.

Få kontroll på fakturor och kund- och leverantörsuppgifter med oss på Modern Ekonomi. Vi hjälper dig att hålla koll på dina in- och utflöden och upprättar en tydlig bokföring för att du enklare ska kunna få en helhetsbild av din ekonomi. Med vår hjälp får du dessutom ett bra underlag som underlättar när du ska blicka framåt.

Överlämna tryggt den ekonomiska biten till oss på Modern Ekonomi!

Vad är kundreskontra?

En kundreskontra är en förteckning av ditt företags kunder. Beroende på storleken på ditt företag kommer du behöva upprätta kundreskontra för att enkelt överblicka dina kundgrupper och dess transaktioner. I din kundreskontra samlas allt från fakturor och transaktioner till kontaktuppgifter och annat du vill spara på ett överskådligt sätt.
  • Betalda eller obetalda fakturor? En kundreskontra gör att du enkelt kan överskåda om det saknas inbetalningar och analysera vilka affärer som ger störst intäkter.

Vad är leverantörsreskontra?

En leverantörsreskontra fungerar på liknande sätt som din kundreskontra. Här får du istället koll på dina utbetalningar till dina leverantörer. Fattas en utbetalning, har en faktura blivit försenad eller vill du skicka något på retur håller du enkelt koll på detta genom din leverantörsreskontra. På liknande sätt i din kundreskontra hittar du också enkelt dina leverantörers kontaktuppgifter och annan information som kan vara bra att ha överskådlig information om.
  • Överblick på dina utbetalningar
  • Samlade kontaktuppgifter
  • Effektiv sidobokföring

Få detaljerad koll med reskontra

Du kommer snart upptäcka att planeringen för nästa räkenskapsår underlättas enormt av din kund- och leverantörsreskontra. Resultatanalys och bokföring underlättas av att ha ordning och reda i dina in- och utflöden. Med en säker överblick på dina reskontror kommer du kunna föra samman de olika siffrorna och få en samlad bedömning som ligger till grund för dina nya målsättningar och framtida budgetar.

Vi på Modern Ekonomi erbjuder en rad kompletterande ekonomitjänster. Hos oss får du trygg förvaltning, förstklassig rådgivning och personlig service. Kontakta oss redan idag, så berättar vi vad vi kan erbjuda dig och ditt företag. Välkommen!

Jag vill veta mer!

Ang personuppgifter | Dessa uppgifter kommer vi på Modern Ekonomi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Finns fortsatt intresse av våra tjänster och lösningar sparar vi uppgifterna i vår kontaktdatabas för återkommande information och marknadsföring av våra produkter och tjänster.

Personuppgiftsansvarig är Modern Ekonomi. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran om vilken information som finns sparad ber vi dig kontakta info@modernekonomi.se