Möt Modern Ekonomi på Ekonomi & Företagsmässan 7 – 8 oktober

Den 7 – 8 oktober 2015 arrangeras Ekonomi & Företag på Kistamässan, en mässa med inriktning på kunskap och inspiration för ekonomer och företagare. Modern Ekonomi finns på plats för att dela med sig av sina erfarenheter från att vara en modern redovisningsbyrå med rikstäckande resurser, samt sin syn på branschens utveckling och morgondagens redovisningskonsulter.

Modern Ekonomi finns i monter B:31 där representanter från verksamhetens alla delar kommer att svara på frågor rörande ekonomistyrning, redovisning, tips och råd vid start av företag och mycket mer. Här ges även information om hur det är vara franchisetagare och vilka fördelar som erbjuds.

VÄLKOMNA!


För mer information, v.v. kontakta:
Frans Blom                                                                                                          
VD, Modern Ekonomi                                                                                     
Tel: +46 (0) 220 239 07; Mobil +46 (0) 707 45 42 02                          
Mail:
frans.blom@modernekonomi.se                                                  

Modern Ekonomi är en fullservicebyrå som erbjuder ett stort antal ekonomirelaterade tjänster genom bl.a. tillgång till en gemensam teknisk plattform och extraresurser, rådgivare, affärsutvecklare samt finansieringshjälp. Koncernen startade år 2006 och finns med drygt 160 medarbetare fördelade på 15 platser. Huvudkontoret finns i Västerås. Modern Ekonomi är sedan februari 2014 noterat på First North, Nasdaq Stockholm. www.modernekonomi.se