Regulatorisk

Modern Ekonomi firar 10 år – har ökat 344%


Den 15 maj 2006 skapades Modern Ekonomi med ambitionen att modernisera redovisning och administration, att få Sveriges entreprenörer att känna att man kunde ställa samma krav på digitala framsteg och funktionalitet som deras egna kunder ställde på dem. Sedan dess har vi knappt hunnit hämta andan och vi har gått från 36 anställda till 160, en ökning med 344%, och det känns bara som en uppmjukning. Redan under 2016 tar vi ytterligare ett par viktiga kliv. 


Nu firar vi 10 år och bjuder in dig till oss eller oss till dig för att visa vad vi kan göra!

Vi gör redovisning och administration till något enkelt och lättförståeligt. Det är speciellt lämpligt för entreprenörer som skall tänka på annat än bokföring! Ring oss för ett förutsättningslöst möte. Du kommer inte att ångra dig!

Vi finns på 14 olika orter och innan året är slut finns vi på ytterligare 3 orter. Vår affärsidé är att hantera all dokumenthantering digitalt men ibland behöver man träffas och då är vårt nätverk användbart.

Utöver att erbjuda bolagets kunder en anpassad ekonomifunktion har Modern Ekonomi idag en välutvecklad IT-, HR- och löneavdelning och tillhandahåller bolagets kunder tilläggstjänster såsom finansiering, inkasso och specialistrådgivning.


”Vi ser fram emot många lika framgångsrika år och kommer fortsätta att fokusera på att våra kunder är nöjda med vår kompetens och servicekänsla” säger Frans Blom, VD Modern Ekonomi.

Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, Engelbrektsplan 2, 114 34 Stockholm,

08-503 01 550.

För mer information, v.v. kontakta: 

Frans Blom
VD, Modern Ekonomi
Tel: +46 (0) 21 470 36 05
Mail: frans.blom@modernekonomi.se

Modern Ekonomi är en lokalt förankrad redovisningsbyrå med rikstäckande resurser. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med kunden. Vår målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå för såväl det mindre som det medelstora företaget. Koncernen startade år 2006 och finns med drygt 160 medarbetare fördelade på 14 platser. Huvudkontoret finns i Västerås. Modern Ekonomi är sedan februari 2014 noterat på Nasdaq First North.

www.modernekonomi.se