Regulatorisk

Modern Ekonomi lanserar ny inkassotjänst för kunder

Med nya tjänsten ME Inkasso kan Modern Ekonomis kunder hantera sina inkassoärenden på ett effektivare sätt.

Modern Ekonomi har i dagarna lanserat en heltäckande inkassotjänst, varmed bolaget breddar sitt tjänsteutbud ytterligare. Redan idag har ett tiotal kunder börjat använda sig av tjänsten.

Initialt arbetar tre personer med inkassoverksamheten och deras tjänster omfattas av handläggning, försäljning och support.

”Vi är glada att äntligen kunna erbjuda våra kunder en inkassotjänst. Vi har sett ett ökat behov av den här typen av tjänster så det var ett naturligt val att lansera ME Inkasso. Småföretagare drar sig många gånger för att driva in skulder själva. Vår tjänst kommer här att vara till stor nytta,” säger Frans Blom, VD Modern Ekonomi.

Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, Engelbrektsplan 2, 114 34 Stockholm, 08-503 01 550.

För mer information, v.v. kontakta: 

Frans Blom
VD, Modern Ekonomi
Tel: +46 (0) 21 470 36 05
Mail: frans.blom@modernekonomi.se

Modern Ekonomi är en fullservicebyrå som erbjuder ett stort antal ekonomirelaterade tjänster genom bl.a. tillgång till en gemensam teknisk plattform och extraresurser, rådgivare, affärsutvecklare samt finansieringshjälp. Koncernen startade år 2006 och finns med drygt 160 medarbetare fördelade på 13 platser. Huvudkontoret finns i Västerås. Modern Ekonomi är sedan februari 2014 noterat på First North, OMX Stockholm.

www.modernekonomi.se