Redovisningsbyrå Sundbyberg

Redovisningsbyrå Sundbyberg

I centrala Sundbyberg sitter idag vår Stockholmsbaserade redovisningsbyrå Modern Ekonomi. Ni är varmt välkomna att besöka oss i våra nya ljusa fina lokaler på Landsvägen 50A. Vi drivs av att göra våra kunder än mer framgångsrika!

På vår redovisningsbyrå i Sundbyberg sitter ett härligt gäng erfarna och engagerade redovisningskonsulter som brinner för att hjälpa dig som företagare att få en enklare och tryggare vardag. Vi hjälper dig med allt från det att du startar din verksamhet till hjälp i skattefrågor och rådgivning. På redovisningsbyrån i Sundbyberg har vi har fullt fokus på våra kunder och du erbjuds ett personligt och långsiktigt samarbete. Vi har såväl svenska som utländska kunder i många branscher.

Välkommen in till oss!

Information från Modern Ekonomi i Sundbyberg gällande Corona / Covid- 19.

Modern Ekonomi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Corona / Covid- 19. Med anledning av uttalandet den 16 mars där man rekommenderade att de i Stockholmsområdet som har möjlighet att arbeta hemifrån bör göra det, har vi på Modern Ekonomi i Sundbyberg agerat. Vi har beslutat att minimera bemanningen som arbetar inne på kontoret och låter majoriteten arbeta hemifrån för att minska smittspridning. Vi kommer dock att hålla kontoret öppet som vanligt. Dock tar vi i dagsläget inte emot spontanbesök utan endast förbokade möten. Har du vägarna förbi och vill lämna in material går det bra att göra det i vår entré till den personal som öppnar.

Om du som kund har frågor eller önskar råd gällande din verksamhet i denna rådande situation med Coronaviruset, så tveka inte att höra av dig till oss. Vår rådgivning kan anpassas efter era önskemål.